ΑΡΧΙΚΗ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ greek english


ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Στόχος της εταιρείας μας ήταν ανέκαθεν η υψηλότερη δυνατή ποιότητα των προϊόντων μας. Για να πραγματοποιήσουμε αυτόν τον στόχο μας πάντα προσανατολιζόμασταν στην αγορά των προηγμένων τεχνολογικά μηχανημάτων είτε αυτά ήταν υπολογιστές σχεδίασης, είτε εκτυπωτικές μηχανές.

Στις αρχές τις δεκαετίας του ́90 εγκαταστήσαμε ένα ολοκληρωμένο ατελιέ προεκτύπωσης. Σε αυτό χρησιμοποιήσαμε τα πρωτοποριακά και εξειδικευμένα software της Barco και Typemaker σε σταθμούς εργασίας Mac και Silicon Graphics.

Στο τομέα των εκτυπωτικών μηχανών χρησιμοποιούμε τις Γερμανικές, κορυφαίες παγκοσμίως, μηχανές SPS. Είμαστε οι μόνοι στην Ελλάδα που μπορούμε να τυπώσουμε σε διαστάσεις φύλλου 65x85 cm καθώς και 50x70 cm.

Από την αρχή της δεκαετίας του 2000 επενδύσαμε στην εντελώς πρωτοποριακή (για χαλκομανίες κεραμικής) εκτύπωση UV χρωμάτων. Την τεχνολογία αυτή ακόμη και σήμερα χρησιμοποιούν ελάχιστες εταιρείες παγκοσμίως, που ειδικεύονται στις εκτυπώσεις 4 color process (ποιότητα φωτογραφίας).

Επίσης, με τις συνεχείς δοκιμές χρωμάτων είμαστε σε θέση να αποδίδουμε τη μεγαλύτερη δυνατή γκάμα χρωμάτων που υπάρχουν στην κεραμική.

ΦΟΥΣΑΡΑΣ Α.Β.Ε.Ε. «DEMPHOUS S.A.» - ΕΛΙΚΩΝΙΔΩΝ 15 – ΑΛΙΜΟΣ - Τ.Κ. 174 55 - TΗΛ.:210 9887 262-5